Október 18-án hirdetik ki a horgász-rajzpályázat nyerteseit!

Utóljára frissítve 2017. október 20. 12:35

A Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat részéről Tasi Sándor alelnök is benne van abban a bíráló bizottságban, amelyik épp most dönt arról, kik részesülnek díjazásban a beérkezett 553 rajz ifjú alkotói közül.

Az elnöki és alelnöki irodák színes papírlapokkal telepakolva… A “Nyári horgászélményeim” című pályázatra beérkezett töméntelen munkát Tamus István grafikusművész, Toró József festőművész, a Hajdú-Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetségének elnöke, valamint ügyvezető elnöke, vagyis Márkus Gábor és Cserepes Norbert, illetve Gyaraki Petra, a Nagy Debreceni Horgász Egyesület képviselője és Takácsné Gáspár Éva, a Csali Horgászbolt tulajdonosa nézi át.

A Magyarország minden tájáról, sőt, Szerbiából, Szabadkáról is küldött rajzok több korosztályban versenyeznek. A legjobbakból kiállítást tekinthetnek meg az érdeklődők 2017. október 18-tól, a debreceni Megyeháza második emeleti Bocskai terme előtti térben, amely a megyei közgyűlés következő, október 27-i üléséig lesz látogatható.

KÉPGALÉRIA IDE kattintva tekinthető meg.

Flickr Album Gallery Pro Powered By: Weblizar


 Forrás: hbmo.hu

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..