Ifjúsági vezetők találkozója

Utóljára frissítve 2018. március 06. 14:54

2018. február 24.-én a Debreceni Kazinczy Ferenc Általános Iskola mozi termében a horgász utánpótlás-nevelés 2018. évi feladatairól szervezett előadással egybekötött tájékoztatót tartott a Hajdú Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetsége a Horgászegyesületek képviseletében megjelentek előtt.

A szombat délelőtti rendezvényen Biri Imre a MOHOSZ ifjúsági és Oktatási Szakbizottságának tagja tájékoztatta a jelenlevőket a célokról, tervekről és a jövőképről, valamint a MOHOSZ által is támogatott 2018.évi ifjúsági programokról.

Biri Imre a saját egyesületi és megyei példájukon mutatta be a lehetőségeket, a programokat, azok sikerességét. Mutatott egy utat, melyen már ők elindultak és követendő példa lehet. Felvázolta a MOHOSZ támogatási rendszerét, és támogatásáról biztosította a horgászegyesületeket.

A megye horgászegyesületeit képviselő vezetők és kísérőik több hasznos ötlettel álltak elő az újonnan szerveződő ifjúsági és oktatási szakbizottság munkájához.

A megyei Szövetség célja továbbra is az, hogy vonjuk be az ifjúságot a horgászatba, melyhez a horgászegyesületek    aktív közreműködését kéri.

A szövetség az eddig megszokottak szerint tájékoztatja az egyesületeket a különböző lehetőségekről. A tájékoztatón tett ígéret szerint segítjük a beadandó pályaművek elkészítését, beadását nyertes pályázatok esetén a beszámolók ellenőrzését, elkészítését.

Ezúton is szeretném megköszönni mindenkinek, aki a tájékoztatón megjelent, és remélem, hogy a közös munkához –  melynek a jövőre vetítve óriási a jelentősége – többen is csatlakoznak.

 


Debrecen, 2018. február 26.

Cserepes Norbert Ernő

      ügyvezető elnök

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..