KESZEGTELEPÍTÉS 2018. február 21.

Utóljára frissítve 2018. március 01. 06:27

Értesítés

A Horgászok legnagyobb örömére idén először 2018. február 21.-én végrehajtotta 3.300 kg keszeg telepítését a Hajdú Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetsége.

A halkihelyezéssel gyakorlatilag valamennyi a Szövetség kezelésében lévő horgászvízbe keszeg félék kerültek 0,20 dkg átlagegyed súlyban Ez több mint 16.000 db keszeg, ami horgászszezon kezdetén már várja a horgászokat. Ez a mennyiség már az alhaszonbérleti szerződében meghatározott mértékben növelésre került az előző évi telepítési mennyiséghez képest.

A halakat az eddig megszokottak szerint a Szövetség a MOHOSZ Speciális jogállású tagjától, a Hajdúszoboszlói Bocskai Halászati Kft-től vásárolta. A vásárolt haltételről víziállat-egészségőri igazolás és a betegségmentességről vizsgálati eredményközlő került kiállításra a szállítólevelek mellett.

Mint mindig, a hatóságot a halászati felügyelők képviselték, akik a mérlegeléstől a vízbehelyezésig jelen voltak a nem éppen ideálisnak mondott időjárási körülmények között.

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

 

 

 Debrecen, 2018. 02.21.                                                                         

Cserepes Norbert Ernő

     ügyvezető elnök

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..