HALTELEPÍTÉS 2018. április 17.

Utóljára frissítve 2018. április 24. 07:57

Horgászatra fel 2018. április 20-tól!

7150 kilogramm hal került kihelyezésre a Hajdú-Bihar Megyei Szövetség által kezelt horgászvizekbe 2018 április 17-én. A szövetségi vizekbe (Keleti-főcsatorna, Nyugati-főcsatorna, Kösely) 3600 kg háromnyaras és 3550 kg kétnyaras ponty került telepítésre. A telepített két-és háromnyaras pontyok a Hajdúszoboszlói Bocskai Halászati Kft-ből származtak. A telepítésen a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal halászati őrei is részt vettek.

A telepítés miatt horgászati tilalom lesz életben 2018. április 17, 18, 19-én, amely az engedélyek hátoldalán is fel van tüntetve.

Felhívom a tisztelt horgásztársak figyelmét a fogási napló szakszerű vezetésre. (horgászat megkezdése előtt a nap bejelölése, megtartani kívánt hal esetén a fogási naplóba történő beírás)

Kérem a tisztelt horgásztársakat, hogy a halakkal kíméletesen bánjunk és a méreten aluli példányokat (ponty esetében orr csúcsától – farokúszó tövéig 30 cm) a horogtól való kíméletes szabadítás után éltető közegébe helyezzük vissza.

Kérem vegyék figyelembe a tisztelt horgásztársak, hogy a területi jegyen meg van határozva a méretkorlátozással is védett halfajok esetében a naponta elvihető mennyiség. Ezt ne lépjék túl.

A telepítésekről készített videókhoz és képanyaghoz jó szórakozást, április 20-tól pedig eredményes horgászatot kívánunk a tisztelt horgásztársaknak.

Tisztelettel:  Cserepes Norbert Ernő
                              ügyvezető elnök

 

Flickr Album Gallery Pro Powered By: Weblizar

Hajdú-Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetsége

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..