ÚJ VÍZTERÜLET SZÖVETSÉGÜNK KEZELÉSÉBEN!

Utóljára frissítve 2018. április 24. 07:57

DSCN5919Tisztelt Horgásztársak!

Örömmel tájékoztatjuk Horgásztársainkat, hogy 2018. április 5.-i hatállyal a Magyar Országos Horgász Szövetség alhaszonbérleti szerződést kötött a Látóképi horgásztó – ismertebb nevén DATE tó – horgászati célú hasznosítására Szövetségünkkel.

Mielőtt a horgászat beindul  a vízen, Szövetségünk karbantartási munkálatokat fog végezni 2018. április15-május 15 közötti időszakban.

Akik a vízre éves területi engedélyt szeretnének váltani azt a Szövetség irodájában tehetik meg 2018. május 15. után. Mivel a víz nyilvántartott területe 3,00 ha, így limitálva lesz a kiadott éves területi engedélyek száma.

A tó hasznosításának további feltételeiről a Szövetség Intéző Bizottsága dönt, melyről a későbbiekben tájékoztatással élünk  

 Ezúton tájékoztatunk minden horgászt, hogy a tájékoztató levél megjelenésével egy időben mindennemű horgászat csak és kizárólag a Szövetség által kiadott éves területi engedély bírátokban lehetséges.   

2018. április 11.

Cserepes Norbert Ernő
    ügyvezető elnök
 
Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..