Horgászati ellenőrzés

Utóljára frissítve 2018. május 21. 06:09

Tájékoztatás.

A Hajdú Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetsége 2018. május 18-án 18:00-22:00 óráig, a kezelésében lévő horgászvizeken egy időben, horgászati ellenőrzést tartott a Hajdú Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság kijelölt erőivel.

A vizek partjain horgász aktivitás volt megfigyelhető, több mint 150 horgásztársunk lett ellenőrizve. Az ellenőrzés során megállapítást nyert, hogy a horgászok döntő többsége szabálykövető, betartja a horgászrendet.

Az ellenőrzések alkalmával 8 személlyel szemben kellett feljelentéssel élni a halőreinknek. Egy tucat személy figyelmeztetésben részesült kisebb fokú horgászrend megsértéséért.

Felhívjuk horgásztársaink figyelmét arra, hogy a Szövetség továbbra is kiemelt feladatának tekinti a halvédelmet, a halőrzést, ezért a későbbiekben is számíthatnak a halőreink vízparton való megjelenésére, a tisztességesen horgászók örömére és érdekébe.

Kérünk minden horgászt, hogy tartsa be a horgászrendbe meghatározottakat!

Legyen minél több horgászélmény a vízparton, görbüljön a bot!

Debrecen, 2018. 05. 19.

 

Tisztelettel:                     Csengeri Imre

                       szervezési és kommunikációs munkatárs

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..