Halászati őri segítség eltűnt személy felkutatásában

Utóljára frissítve 2018. augusztus 29. 09:05

Halászati őri segítség

2018 augusztus 24-én a Hajdú Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetségének halőrei egy rendőrrel közösen, előre tervezetten, ellenőrzést hajtottak végre a Keleti főcsatorna Hajdúszoboszlói szakaszán a szövetség csónakjával.

A közös szolgálat teljesítése alkalmával, az esti órákban a Hajdú Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység Irányítási Központ ügyeletese kérte, hogy halőreink a Keleti főcsatornán csónakjával eltűnt személy, felkutatásában közreműködjenek.

A Keleti főcsatorna Hajdúszoboszló Hajdúszovát közötti szakaszán horgászoktól érkezett egy bejelentés, hogy láttak egy csónakot a vízen, amiben nem tartózkodik senki sem.

A főcsatorna partján, mindkét oldalt a rendőrség állománya, a vízen a katasztrófavédelem munkatársaival a halőreink vizsgálták át a területet ahol a csónakot igen, annak vezetőjét nem találták meg.

A Hajdú Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság és a Hajdú Bihar Megyei Horgász Szervezetek között kötött együttműködési megállapodás alapján kölcsönös segítség nyújtás van mind két fél részéről. Erre az esetre is igaz az a mondás, hogy nem csak kapni, adni is jó.

Debrecen, 2018. augusztus 27.

                        Csengeri Imre

szervezési és kommunikációs munkatárs

Print Friendly, PDF & Email