Zelleres, csőben sült halfilé
Hozzávalók:
30 dkg tengeri hal- (vagy fogas-) filé
só
citrom
zsemlemorzsa
8 dkg zeller
4 dkg vaj
1 dkg liszt
1 dl tej
5 cl tejszín
fehér őrölt bors
reszelt szerecsendió
4 dkg trappista
Elkészítés:
A halszeleteket sóval és citromlével ízesítjük, zsemlemorzsába forgatjuk, és kevés olajon kisütjük. A julienn-re vágott zellert vajon megpároljuk, majd lisztszórás után felengedjük tejjel és tejszínnel, sózzuk, fehér őrölt borssal, szerecsendióval fűszerezzük, és átforraljuk. Ezzel a mártással bevonva, és reszelt sajttal megszórva, a halszeleteket grillsütőben készre sütjük.
Jó étvágyat kívánunk!
Forrás: fishingandhuntingtv.com
Hozzászólások
Zelleres, csőben sült halfilé — Nincs hozzászólás
HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>