Hozzászólások

Images tagged "foto-csengeri-imre" — Nincs hozzászólás

    • Mit telepítettek a Kadarcs-karácsonyfoki csatornába,ha semmit mivel indokolják a telepítési tilalmat????????

  1. Az amurhorgászatnál sokszor elharapja a zsinort a hal ezért rövid drótelőkét raktam fel. Csodálatos esemény volt. A drótelőkére feltett csalit ponty vette fel.amelyik botomon drót előke volt több halat fogtam mint a másik bottal és amur egysem ment el minden kapás sikerűlt
    Volt olyan horgász aki csak akkor hitte el amikor látta,hogy mivel fogtam ki a halat.Pontyra
    vékony zsinorral horgászok végig de a vastag zsinornál is felveszi a hal csak vékony előke legyen A csaliknál és etetőanyagnál már kombinálni kell mert ha éhes a hal felvesz mindent ha nem adhatsz neki bár mit is nem veszi fel.

  2. Eddig mit telepítettek a Kadarcs-Karácsonyfoki főcsatornába,ha semmit akkor mivel indokolják a telepítési tilalmakat?

  3. Ezek amit itt közzetesznek mind nagyon jo csak legalabb gondolnanak azokra a kezdőhorgaszokrais akik frissen valtanak jegyet meg enedéjt hogykimenjenek pecazni csak nemtudjak hova mert nincs egy terkepreszlet sem amin eltudnanak igazodni mettol meddig lehet egy egy csatornan horgaszni . De hameg kimegy a sajat felfogasa szerint hogy itt lehet mert ezvan az engedelyben, közben meg nem mert nincs egy térķépe sem amin betájolná magát es kapja a birságot mert rossz helyen horgászik. Sokan csak a gyerekiknek váltanak hogy legyen élménye a gyereknek, erre még azt semtudjak megmutatni a szülöknek hova tudnak kimenni a gyerekkel mert akik kiadjak azoknak sincs térképuk hova mehetnenek ki horgászni szégyen. Vagy legalabb anyit tennenek meg hogy felvilágositjak az embereket hol találjak meg amit keresnek. Köszönömcsak egy szülő vagyok a sok közül desokan nem tudják a kòdokbòl eldönteni hova menjen a gyerekkel meg meddig mehet hogy ne büntessék meg

  4. 1983-ban országos első lettem egy 6200 gr-os balinnal.Nem tudom elérni az országos listát, szeretném tudni a mai helyezésemet.A Mohosz és a Magyar Horgász iletékesei által aláírt oklevelem megvan, bizonyítani tudom a fogást.Hol tudom megnézni a hivatalos listát?