Kedves látogató! Az oldal jelenleg feltöltés alatt van, a tartalom nem teljes! Naprakész információért, hivja a lenti telefonszámot!

Hírek

Megyei verseny 2023. 05. 13-14.

2023.05.16 00:00
Megyei verseny 2023. 05. 13-14.

 

A Hajdú-Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetségének szervezésében a múlt hétvégén újra megrendezésre került az évtizedes hagyományokkal rendelkező klasszikus finomszerelékes és hosszú előkés feeder horgászverseny. A hétvége második napján egyéni versenyt szervezett a Szövetség, ahol finomszerelékes kategóriában felnőtt és veterán versenyzők, illetve feeder kategóriákban felnőtt versenyzők mérték össze tudásukat.

A versenyek a Látóképi víztározón kerültek megrendezésre, ahol a két napon összesen 85 horgász mérkőzött meg egymással.

Az első versenynapon a finomszerelékes kategória versenye nem mindennapi eredményt hozott, hiszen a versenyző 8 csapat közül az első 3 csapat versenyzői azonos összhelyezési számot, nevezetesen 6 pontot értek el. Ezt azt jelentette, hogy mindhárom csapat egy-egy versenyzője a szektorokban 1, 2, 3 helyezési számot ért el. így a versenyen a fogott tömeg döntött. A versenyt a Balmazújvárosi Környezetbarát HE nyerte 22 800 g fogással az Álomhal HE és a Top-Fish He csapata előtt.

Feeder kategóriában, majdnem hasonló helyzet alakult ki, mint a finomszerelékeseknél, azonban itt az első hely nem volt kérdéses. Azt az Álomhal He. 2. csapata nyerte 6 összhelyezési számmal. Azonban a második és harmadik helyen szintén pontegyenlőség alakult ki. Az Álom hal HE 1. csapata és a Tiszacsegei Horgász és Természetvédelmi Egyeület csapata is 7-7 összehelyezési számot ért el, így itt is a fogott tömeg döntött az Álomhal He 1. csapata javára.

 

Az egyéni kategóriák versenye is izgalmasra sikerült. A finomszerelékes és feeder kategóriában is 3-3 szektor került kialakításra, így a szektor győztesek lettek díjazva. Az egyéni versenyszámokban Török László, Kiss Lajos, és Csikós Ferenc diadalmaskodott.