Kedves látogató! Az oldal jelenleg feltöltés alatt van, a tartalom nem teljes! Naprakész információért, hivja a lenti telefonszámot!

Hírek

Országos horgászverseny 2023. július

2023.07.24 00:00
Országos horgászverseny 2023. július

Apa, ti vagytok az ország második legjobb horgászcsapata?

Kérdezte kisfiam vasárnap este, hazaérkezésemet követően, a négy napig tartó Tagszövetségi Csapatok Országos Bajnokságáról. Ebben az évben 19 megye legjobb horgászai mérték össze tudásukat, versenyezve a szegedi Maty-ér Nemzetközi Evezős Versenypályáján. Valljuk meg őszintén, hogy eredményességi szempontból az elmúlt években nem voltunk elkényeztetve. Találkozhattunk vállalhatatlan kudarccal, elfogadható alsó harmadbéli eredményekkel, és a remény pislákoló sugaraival arra vonatkozóan, hogy lehetünk jobbak. Igen, lehetünk jobbak, hiszen vannak a megyénkben közösséget alkotni vágyó versenyzők, klasszis horgászok, és akarat az egység kialakítására. Ez a hármas erőt jelent, az erő pedig a sikerben mutatkozik meg. A siker akkor jön, ha a felkészültség találkozik a lehetőséggel és a szerencsével. Ezen a hétvégén ez megtörtént. Megyei csapatunk az országos csapatversenyen a dobogó második fokára állhatott, onnan hallgatva meg a Magyar Himnuszt! Felemelő és egyben nagyon megható érzés volt. Az arcokon mosolyt, a szemekben csillogást és meghatódottságot láttam.

Csapattagok: Németi Krisztina, Vilmányi Mátyás U15, Györfi Bence U20, Török László , Buczkó Krisztián, Hajdú Tamás, Dobos János, Kovács Antal, Kovács Gyula, Sárközi László.

 

Egy hétvége, 4 horgászattal töltött nap, 4 ezüst!

Csapatunk eredményességén túl, egyéniben is több kategóriában a dobogóra álltak versenyzőink. U15-ös korosztályban Vilmányi Mátyás, U20-as korosztályban Györfi Bence, illetve senior korosztályban Hajdú Tamás is dobogóra állt, mindhárman ezüst érmet szereztek. 

Köszönjük a Hajdú-Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetségének a teljeskörű támogatását.

Igen, kisfiam, hivatalosan mi vagyunk az ország második legjobb csapata, de Hajdú-Bihar megyei lakosként azt mondom: Mi vagyunk a legjobbak, nekünk van a legjobb CSAPATUNK!

 

Üdvözlettel: Krakkó Tamás