Kedves látogató! Az oldal jelenleg feltöltés alatt van, a tartalom nem teljes! Naprakész információért, hivja a lenti telefonszámot!

Hírek

Több ellenőr a vizek partjain

Csengeri Imre
2022.04.10 21:46
 Több ellenőr a vizek partjain

A Hajdú Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetsége együttműködési megállapodást kötött a Hajdúböszörményi Városüzemeltetési Intézménnyel.

Az együttműködési megállapodás a Hajdúböszörményi Városházán került aláírásra 2022. április 07-én. A megyei Szövetség részéről Márkus Gábor elnök a Városüzemeltetési Intézmény részéről Vezendi Krisztián intézményvezető látta el kézjegyével az okmányt.

Az aláíráson jelen volt Cserepes Norbert Ernő a Szövetség ügyvezető elnöke is.

Az együttműködési megállapodás célja a két szervezet között fennálló kapcsolat szorosabbá tétele, szabályozása, e szervezetek tevékenységének összehangolása, a rendszeres információ csere fenntartása, önálló, illetve közös szolgálatok ellátása a működési területeken.

Márkus Gábor elnök az aláírást követően a megjelent médiák előtt kiemelte, hogy az együttműködési megállapodás alapján több intézkedésre jogosúttal találkozhatnak a horgászok a vizek partjain.

Vezendi Krisztián intézményvezető nyilatkozatában kitért arra, hogy ezzel a megállapodással növekedhet a város működési területén a közbiztonság.

Cserepes Norbert Ernő ügyvezető elnök elmondta, hogy a mezőőri szolgálat halőrzési tevékenysége magasabb szintre kerül a későbbiekben. Ismertette április 16-án haltelepítéshez kapcsolódóan közös horgász akció kerül végrehajtásra.

Az aláírási ceremóniáról a város által készített video anyagot megjelenése után átvesszük, és kitesszük a honlapunkra.